Suggesties van het moment

Eetsuggesties

tot 27 oktober

Salade burrata, gegrilde tomberry,pancetta
Veggie cannelloni, broccoli en tomaat
Gebakken zeebaars, confijt van wortel, crumble en witte wijn saus
Tagliata, look , gnocchi, rucola en parmezaan
Mosselen op Thaise wijze

vanaf 7 november

Witloofrolletjes , ham en kruidenpuree
“Kentucky style ” gefruite kip, coleslaw, verse frietjes
Picanha, pasta en erwtenpuree.
Smeuïge pasta, Gentse kopsurprise, pachagreen
Mosselen op Thaise wijze

Biersuggesties

TRIPEL D’ANVERS  / 8° alc. van ’t vat

BROUWERIJ DE KONINCK
Een echte Belgische tripel, maar dan op z’n
Antwaarps.

N’ICE CHOUFFE / 10° alc. van ’t vat (vanaf november)

N’Ice CHOUFFE is een sterk bruin bier voor genieters tijdens de winter.

Wijnsuggestie

WIT
Mâcon Davayé Robert Martin
BOURGOGNE  2017– FRANKRIJK
Ideaal bij mosselen, vis, gevogelte en ook heel lekker als aperitief

ROOD
Don Cristobal
MALBEC 2017 – ARGENTINIË
Ideaal bij vleesgerechten.

Exclusief trappistenbier ‘Westvleteren’

Westvleteren 8

Westvleteren 12