Biersuggesties

CHIMAY GOUD  / 4,8° alc. van ’t vat

AUTHENTIEK TRAPPISTENBIER
De Chimay Goud wordt gebrouwen in het hart van de abdij van Scourmont en was tot nu toe voorbehouden voor de kloostergemeenschap,
haar gasten en medewerkers. Vandaag kan iedereen genieten van zijn verfrissende, kruidige en hoparoma’s.
Het recept is onveranderd ten opzichte van het begin. De ingrediënten zijn water, gerstemout, suiker, hop, gist, bittere sinaasappelschil en koriander.
De suiker is nodig voor de creatie van kooldioxide door de tweede gisting.

Wijnsuggestie

WIT
Mâcon Davayé Robert Martin
BOURGOGNE  2017– FRANKRIJK
Ideaal bij mosselen, vis, gevogelte en ook heel lekker als aperitief

ROOD
Don Cristobal
MALBEC 2017 – ARGENTINIË
Ideaal bij vleesgerechten.

Exclusief trappistenbier ‘Westvleteren’

Westvleteren 8

Westvleteren 12